fredag 30 april 2010

Slasksnabbnedslängning:

Snabbt ihoprafsad idévariant av Careless Memories med ledsång. Bara så att ni får höra något av vad vi pysslat med...

onsdag 14 april 2010

Snart har ett halvår gått...

...och vi har inte så överdrivet mycket att visa för världen. Tror dock att våra barn/fruar/övrigt löst folk tycker att prioritetsordningen är som den ska.

Påskhelgen gav iallafall lite resultat - första på drygt en månad. Vi spikade upp en stor whiteboardtavla (gammalt musikeruttryck för bastrumskinnkartong) där vi plitade ner låtarna och dess (relativt goda) framfart. Vi har faktiskt fått en del gjort ändå!

Dessutom stötteochblötte vi fram riktigt bra arr på Night Boat och Careless Memories. Den senare blev inte alls som jag och Jonas hade tänkt oss när vi tänkte Akustisk Ballad i december, vilket definitivt inte är till låtens nackdel :-)

Har mer och mer börjar fundera på att anlita en annan trummis. Jag är liksom inte rätt man för jobbet. Jag tror att vi behöver någon som är mer "in the pocket" och inte så slarvig som jag. Dessutom skulle jag kunna koncentrera mig mer på mitt egentliga uppdrag - producentens. Har aldrig trott på att ha bandmedlemmar som producenter ändå; stor risk för intressekonflikt, liksom. Intresserade får gärna höra av sig. Vi bjuder på kaffe.

Nu ska jag iväg och puckla pist - om ni har tur lägger Anders upp någon slasksnutt av NB och/eller CM här tills vi återkommer!